Amersfoort

Vandaag eens geen klussen of behangtrekken. Vandaag dus pauze en zijn we de deur uit gegaan. We zijn naar Amersfoort gegaan. We hebben een wandeling gemaakt rondom de oude veste en foto’s gemaakt. Wat was het rustig daar. Het leek wel een dorpje. Echt geen kip op straat. Vanmorgen had ik dikke vingers van het trekken.De slaapkamer is nu ontdaan van behang en dat was een lastige klus. Het behang wat er af ging werd gestript en vervolgens de tweede laag (rug) goed nat gemaakt met een plantenspuit en dan maar schrapen met een plamuurmes. Er staat een grote zak klaar met al dit behang om morgen mee te gaan met het oud papier. Nu gaan we morgen het kozijn schuren en verven en die gaten dicht maken. Dinsdag als alles goed gaat kunnen we gaan behangen. Eigenlijk heeft het zo ook wel wat. De nieuwe mode is nu: naturel en dat is de slaapkamer nu. Een muur van grijs beton en de anderen van witte kalksteen. (incl.de natuurlijke gaten) Misschien laat ik het wel zo. Nu de foto’s van Amersfoort en eerst een panoramafoto door mijn man gemaakt. Jammer dat ik hem er niet groter op kan zetten.

 

This entry was posted in Dagtochtjes and tagged , , , . Bookmark the permalink.