Voorjaar

Het is deze week prachtig weer met temperaturen tussen de 20 en 25 graden.We proberen zo veel mogelijk in de tuin te zijn want daar lijkt het wel feest. Al die voorjaarsbloemen en dat prachtige groen van het gras en de haag, een lust voor het oog. De aardbeien zijn gedund en we hebben worteldoek in de bak gedaan met gaten er in.  Straks liggen de aardbeien op het worteldoek en worden dus niet vuil. De tulpen staan vol in de bloei, het gras is gemaaid en ligt er bij als een biljartlaken. De borders zijn schoon van onkruid en de ligusterhaag staat er fris groen bij. Anthony heeft voor zijn verjaardag van zijn broer en schoonzus een groot wijnvat gekregen en die staat nu bij de pomp als waterton. Onze buurman Gerrit heeft hem even geholpen met het transport naar de tuin.

This entry was posted in Buitentuin, Diversen, Fotografie and tagged , , . Bookmark the permalink.