Scheveningen

Scheveningen

Vandaag zijn we een dagje naar Scheveningen geweest. De broer van Anthony had gevraagd of wij zin hadden met hen mee te gaan. Hij moest in het huis van zijn zoon wat klusjes doen en dan konden we ook nog gaan pierewaaien. De uitnodiging graag aanvaard en dus vertrokken wij naar Scheveningen. De weersverwachting was niet gunstig, maar de goden waren met ons. Daar scheen de zon, maar wel stormde het enorm. Toch hebben we genoten en zijn de pier opgegaan. Ik had hem nog nooit gezien. De laatste keer dat ik in Scheveningen ben geweest was denk ik ruim 50 jr. geleden. Daar was dus wel het een en ander veranderd.

Weinig mensen op het strand, want je werd bijna gezandstraalt. Soms was het zelfs moeilijk je camera stil te houden.

Na een flinke uitwaai beurt, hebben we op een terrasje een plaatsje gezocht achter de bescherming van het glas.

Daar zitten de gebroeders in een goed gesprek gewikkeld. Mijn schoonzus luistert ginteresseerd mee. Zo was het prima vol te houden. Even later zijn we naar de Haven  van Scheveningen geweest en hebben ook daar nog wat gebruikt.

Op de boulevard had men zandsculpturen gemaakt. Die zagen ondanks al die storm er best nog goed uit. Het was een fijne gezellige dag

This entry was posted in Dagtochtjes, Fotografie and tagged , , . Bookmark the permalink.