Coupe soleil van Missy

Ik probeer de vacht van onze poes Missy goed in model te houden. Ze wordt regelmatig geborsteld en soms kan ik dan ook wel wat klitjes verwijderen. Ze laat mij toe, sterker nog ze vraagt er om geborsteld te worden. Bovenop de strijkplank en wel alleen de zone die zij zelf bepaald. Hou ik mij niet aan die regel, dan kan ik een stevige haal krijgen of soms een beet. Ze wilt onder geen enkel beding dat ik onder haar buik en in de oksels borstel. Ook niet haar broek (achterwerk). Dan is er geen ontkomen aan, dat ze om de paar jaar naar de dierenarts moet. Daar gaat ze onder volledige verdoving en worden de klitten verwijderd. Nu was het alweer 3 jaar geleden en in het midden van haar buik zaten diverse klitten en dat lijkt mij best pijnlijk, Ook langs haar achterwerk zaten klitten. Vanmorgen om 9.00 uur hebben wij haar daar afgeleverd en vanmiddag na 15.00 uur hebben wij haar weer opgehaald. Je ziet niets aan haar, maar midden over de buik hebben we nu een kale zone en haren langs haar billen zijn nu erg kort, maar het moet voor haar een stuk prettiger zijn. Vanavond liep ze even op de stoep en met de telefoon geprobeerd een paar foto’s te maken, maar het is net of ze juist gaan bewegen als jij wilt afdrukken.

even een frisse neus

snuffelen aan de bloementjes

Zou ik de brug overgaan?

Verder schieten we met het tuinkastje aardig op. Alle ruitjes die niet stuk waren hebben we nu er in zitten. Nu kunnen we de resterende meten en bestellen bij de glashandel. De deur hangt er nu ook in en vervolgens kunnen we de tafel er in maken. Alle ruitjes heb ik in de zon met een emmer water schoon staan te maken. In de brandende zon. Toen ik thuis kwam, heb ik onmiddellijk een fles fris leeg gedronken en ik kan je zeggen: Dan heeft Leentje dorst! Ik drink vaak juist te weinig en het woord dorst gebruik ik dus niet vaak. Vandaag dus duidelijk wel.

 

 

This entry was posted in Buitentuin, Diversen, Prive foto's and tagged , , . Bookmark the permalink.