De heide is in bloei

Zaterdag 20 augustus is er mooi weer voorspeld. Met al dat slechte weer is dat een kans die je niet moet laten liggen en dus laten wij de boel, de boel. De fietsen gaan achterop de fietsendrager van de auto en we vertrekken richting Ermelo. De heide staat in bloei en dat gaan we dus bekijken. We hebben een mooie route op de fietsnavigator gezet van 45 km. Koelbox in de fietstass met eten en drinken en natuurlijk de camera’s. De tocht gaat door bossen en over de heide, Ermelo-Putten-Garderen-Sparrendaal-Ermelo. Het was een schitterende tocht en de heide bloeide uitbundig. In het bos aan de rand van de heide zag ik een Imker met zijn kasten bezig en natuurlijk moest ik er naar gaan kijken. Ik heb een paar foto’s genomen, maar moest snel vertrekken. Ik had wat versteviger in mijn haar gespoten en dat is iets wat je niet moet doen als je geen bijen wilt lokken. Ik heb wat foto’s uitgezocht.

no images were found

 

This entry was posted in Dagtochtjes, Fiets navigatie, Fotografie and tagged , , , . Bookmark the permalink.