Fietsen op de Hoge Veluwe

Zondag en prachtig weer en na twee dagen problemen, gaan we een frisse neus halen. We gaan naar de Hoge Veluwe en met ons een heleboel andere mensen. Een lange rij voor de poort met auto’s en mensen die willen fietsen. De fietsen in de verhuur waren allemaal weg en zelfs de fietskaarten waren op. Nu, wij hebben onze eigen fietsen en na het veroveren van onze kaartjes, rijden we door de poort. Ik ben er ooit geweest in mijn jeugd en verder nooit meer. Op ons gemak door het park gefietst en verschillende foto’s gemaakt. Voor het Hubertus slot een vuurvlinder op de foto gezet.

Het slot is imposant

Hubertusslot

We hebben een rondje langs de uitgang van Hoenderlo gefietst en toen weer terug naar de ingang van Otterlo waar wij waren gestart, Langs een prachtige ven met hoog gras dat al mooi donker geel was.

de Ijzerenman

en een prachtige Vliegden

Vliegden

Na 25 km gaan we weer naar huis om daar de problemen op te lossen.

This entry was posted in Dagtochtjes, Fietsen en wandelen, Fotografie, Photoshop CS5 and tagged , . Bookmark the permalink.