Harderbos

Vandaag een saaie dag. Grijze lucht en absoluut geen zon. Wij besluiten te gaan wandelen. Tenslotte zijn de bomen prachtig aan het kleuren en die staan buiten en niet binnen. We gaan naar het Harderbos en wel dat gedeelte waar het pannenkoekenhuis Hans en Grietje staat.
Het ziet er sprookjesachtig uit en ondanks de crisis goed druk. Wij gaan het bos in en ook daar staan allerlei verwijzingen naar het sprookje. Leuk bedacht, Anthony besluit om mij te verlaten en het zeegat uit te trekken. Mij helemaal alleen achter latend in dit donkere bos.

Het grote onbekende tegemoet

Gelukkig voor mij bedenkt hij zich en komt toch weer terug naar mij. Toch wel aardig.

Terug naar mij

Wij vervolgen dus onze weg door het Sprookjesbos en komen ook nog een heerlijk matrasje tegen waar de elfjes op slapen.

een bedje voor de elfjes

Het bos is in ieder geval erg mooi.

beukenblad

 

This entry was posted in Diversen, Fietsen en wandelen, Photoshop CS5 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.