Paasweekend in Gulpen

Vrijdag 6 april zijn wij vertrokken naar Gulpen in Limburg. We hebben daar een bungalow gehuurd voor ons , de kinderen en de kleinkinderen. Jammer genoeg konden David en Janny niet mee. Die gingen gezamenlijk naar bed om de Pasen met een stevige griep te vieren. Leny, Dick, Dennis en Ilse waren er wel en arriveerden kort na ons op het Bungalowpark Landsrade. Echt een aanrader. Een schitterend park met grote bungalows, goed onderhouden en rustig gelegen met een prachtig uitzicht. Wifi was er ook aanwezig en kon je gratis gebruiken. De volgende dag zijn wij met zijn allen naar Maastricht gegaan en de boel daar eens bekeken. Jammer dat er steeds buien waren, maar het is een leuke winkelstad. We gaan beslist nog eens terug, om op ons gemak de winkels eens te bekijken. Zondag een flinke wandeling gemaakt om de Keutenberg. Dat was beslist een mooie wandeling, maar wel erg steil. Hele stukken langs de Geul gelopen en toen steil omhoog. Ik wist gelijk weer, dat ik geen 18jr. meer was. De beloning was wel groot en daar doe je het dan voor. Maandag gingen de La Brijntjes terug naar Maastricht voor een Geocache die ze gemist hadden en wij hebben de Merchelroute gereden. Langs de Amerikaanse begraafplaats Margraten en richting Valkenburg en Vaals. Een schitterende route. Maandagavond gingen de kinderen en kleinkinderen weer naar huis en wij zijn dinsdagmorgen vertrokken.

Klik op een kleine foto voor grotere

 

This entry was posted in Diversen, Feestdagen, Fotografie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.