Bloesem

Eindelijk weer eens een mooie dag met veel zon. Wel is de temperatuur niet te hoog, maar voor werk op de tuin is dat prima. Eerst even het huis aan kant maken en de bedden verschonen. Het is dus middag geworden en Anthony gaat naar zijn Workshop wijsmaken. Hij gaat weer proberen verder te gaan met zijn cursus. Ik ga de tuin in en na het water geven in de kas ga ik paardenbloemen steken. Na de brandnetels is dit de tweede plaag op de tuin. Ik denk dat in de jaren al een ton aan die dingen heb verwijderd.Het is een hopeloze strijd, maar als je niets doet, dan heb ik straks geen grasveld, maar een paardenbloemen veld. Ook nog even wat foto’s genomen van de bloesem. De Varikse zwarte (kers) staat vollop in bloei. De pruim komt er aan en voor het eerst zie ik bloesem in de Nancy (kroosje) De appelbloesem van de Lena (naamgenoot) is altijd mooi en dus gaat hij ook op de foto. Verder had ik van deze week nog foto’s gemaakt in de auto van de wolken. Onderweg naar Lelystad waren er schitterende wolken. Die donzige witte wolken waar naar mijn idee de engeltjes op zitten of liggen. Ik had alleen mijn telefoon bij me en dus zijn ze al rijdend met de telefoon gemaakt. Terug naar Almere zijn we over de dijk gegaan en kregen een grote finale van de ondergaande zon. Enfin kijk zelf maar.

Klik op een kleine foto voor de grote

no images were found

 

This entry was posted in Buitentuin, Diversen, Fotografie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.