Een dagje op de fiets

Het Fochteloerveen

Het mooie weer was een uitgelezen moment om weer eens op de fiets te stappen. De koelbox gevuld met drinken en broodjes, in de fietstas. De tocht gaat naar Aapelscha in Drente. Dit stuk natuurlijk met de auto en we parkeren bij het Toeristisch centrum van de Boswachterij. Van hier op de fiets volgens de navigatie, voor een tocht door het veen. Het Fochteloerveen. Vorig jaar waren wij hier ook al eens, maar ik vond het de moeite waard hem nog eens te rijden. Het is een hele aparte streek met een aparte vegetatie. Wel hebben wij deze keer de uitkijk toren kunnen vinden. Dwars door een heel donker bos, vervolgens zo’n 80 treden omhoog en daarna als je bent uitgepuft als beloning een schitterend uitzicht. De panorama foto hier boven heb ik met de telefoon gemaakt. Dat werkt simpel , met een redelijk goed resultaat en bakt hem ook gelijk aan elkaar.

 

This entry was posted in Dagtochtjes, Diversen, Fiets navigatie, Fietsen en wandelen, Fotografie and tagged , , , . Bookmark the permalink.