Chinalight in Rotterdam

Gisteren naar Rotterdam geweest, naar Chinalight. In de namiddag eerst naar onze dochter in Pijnacker, daar gegeten en vervolgens samen met haar naar het station in Pijnacker en daar op de Metro gestapt naar Rotterdam. Op het station Leuvehaven uit gestapt en dan sta je recht onder de Erasmus brug. De Chinalight show ligt onder de Euromast en dat is dan maar een klein eindje lopen. Wat een prachtige show, of hoe moet je dat noemen. Het parkje was vol gebouwd met allerlei ornamenten en ook in het water. Die in het water waren spectaculair. Het was windstil en dus was het net of ze op een spiegel waren geplaatst. Werkelijk uniek om te zien. Ik kon gelijk , dat wat ik had geleerd over sluitertijd in de praktijk brengen en dat valt echt niet mee.

This entry was posted in Dagtochtjes, Fotografie, Photoshop CS5. Bookmark the permalink.