Orchideeën hoeve in Luttelgeest

Vandaag weer eens naar Luttelgeest geweest naar de Orchideeën hoeve. Voor een halfjaartje terug hebben ze daar de attractie weer eens uitgebreid met de aanschaf van Lori’s. Naast vlinders nu ook Lori’s. Ze hebben een aparte kooi met een sluis. Nu dat hebben we dus geweten. Wat een Piraten. Net als alle papegaaien zijn ze super slim. Ik had een bekertje met vruchtensap gekocht en met dit bekertje in mijn hand ging ik door de sluis. Nu mijn komst was al lang gesignaleerd. Ze hangen achter de toonbank tegen het gaas en weten precies wie een bekertje koopt en wie niet. Bij mijn binnenkomst werd ik overvallen. Ze zaten op mijn hoofd en op mijn arm met bekertje, Daar werd druk gekibbeld en gestreden om wie er nu mocht drinken uit dit bekertje. In mijn rechterhand had ik mijn fototoestel, maar ik was dus niet in staat om er door te kijken of laat staan scherp stellen. De boeven!. Op goed geluk geklikt. Nu de kwaliteit was voorspelbaar slecht, maar het voorval was te komisch om ze weg te doen en er maar een collage van gemaakt.Lori's

Genoten van de bloemen en de dieren. Het is werkelijk een prachtige belevenis en beslist de moeite waard.

This entry was posted in Dagtochtjes, Diversen, Fotografie, Photoshop CS5. Bookmark the permalink.