Amsterdam en het Rijksmuseum

Vandaag zijn wij naar Amsterdam geweest. Bij Omroep Flevoland heb ik een Museum jaarkaart gewonnen en dus is mijn eerste bezoek nu naar Amsterdam: Het Rijksmuseum. We gaan eerst met de bus naar het CS en stappen daar op de trein om vervolgens met de tram naar het Museum te gaan. Wij konden zo door lopen vanwege de kaart en de E-ticket.  Wij kozen voor de 2e verdieping met Rembrandt en Vermeer. Het is erg indrukwekkend. Prachtige uitstalling en een schitterend gebouw. Wij waren onder de indruk van de schilderijen, die zo fijn waren geschilderd. Het leken wel foto’s. Na 3 uurtjes besloten wij naar buiten te gaan. Het was inmiddels binnen erg warm geworden, ik had dorst, honger en begon toch moe te worden.Buiten het museum wat gegeten en gedronken en toen te voet terug naar het station. Wij wilden de Apple store bezoeken en bekijken en nog wat foto’s maken van de stad. Aan het einde van de middag waren wij weer thuis. Het was een mooie dag.

This entry was posted in Dagtochtjes, Diversen, Fotografie. Bookmark the permalink.