Spoorwegmuseum

Vandaag zijn wij naar Utrecht geweest naar het Spoorwegmuseum. We zijn allebei in bezit van een Museumkaart en daar moet je dan wel gebruik van maken. Het was er gezellig druk. Heel veel ouders met hun kroost en dat was echt niet vervelend want het terrein is groot. We kwamen wel tot de conclusie dat ze eigenlijk alleen maar belangstelling hebben voor de speeltuin, daar reed een mini Thalys en dat leek ze allemaal super gaaf, maar dan wordt zo’n ritje wel erg duur ( entree € 16.00 ) dus eerst naar de echte treinen. Ze staan er mooi opgepoetst naast elkaar en er staan er ook een paar tussen die ik mij ook goed kan herinneren. We gingen daarmee naar Utrecht naar school. Hele kuddes jongelui en vreselijk veel lol onderweg. Absoluut geen vervelende tijd. Ook stond daar de trein van de Koninklijke familie die er mee op reis ging naar b.v. wintersport. Als je nu daar naar kijkt, dan ziet het er maar sobertjes uit. Enfin, bekijk de foto’s maar.

 

This entry was posted in Dagtochtjes, Diversen, Fotografie and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.