Fietsen op de heide

22-09-2010

 De verwachtingen voor vandaag zijn gunstig en dus vergeten we de huishoudelijke verplichtingen en gaan de fietsen achterop en vertrekken we naar Otterlo. Een mooi route  uitgezet op de Waypoint met de lengte van 35 km. Nu hadden meer senioren dat idee , en dus kwamen we er erg veel tegen. Werkend Nederland zal jaloers zijn geweest op ons. Een prachtige na-zomerdag en de hei in bloei. Langs de route zagen we ook erg veel paddestoelen en dus stappen we af en gaan door de knietjes. Dit was  wel een bijzonder mooi groepje: 

Otterlo

Vliegenzwam

 

Otterlo

Vliegenzwam

Otterlo

Geen idee welke dit zijn

 

Otterlo

schaapjes op het droge

 Het licht was niet ideaal voor foto’s maken. Erg veel sluierbwolking, maar toch maar een foto van de hei met de bekende schaapjes We waren niet te ver van huis gegaan, omdat we s’avonds weer moesten werken en dus op tijd thuis moesten zijn. Het was een uitgelezen dag.

This entry was posted in Fietsen en wandelen. Bookmark the permalink.